Chlorella

Chlorella is een eeuwenoud oerproduct, dat gemaakt wordt uit algen. Bent u benieuwd wat chlorella voor u kan doen? In dit artikel leest u meer over wat chlorella precies is en wat de voordelen ervan zijn.  

Wat is chlorella?

Chlorella is een echt oerproduct, het wordt ook wel het ‘superfood van de zee’ genoemd. Het is een eencellige alg die al honderden miljoenen jaren onze zeeën bevolkt. Chlorella heeft bewezen buitengewoon effectief te zijn in het ontgiften van het lichaam. Dat komt doordat de onverteerbare buitenste celwand van Chlorella bindt met de pesticiden en metalen in het menselijk lichaam. Dit is belangrijk voor de gezondheid omdat een lichaam vrij van toxines een sterk immuunsysteem heeft, waardoor u minder snel ziek wordt. Chlorella is een plantaardig product dat voor bijna de helft uit proteïnen bestaat. Daarnaast bevat het veel goede vetten, waaronder omega-3 vetzuren, koolhydraten en vezels. Chlorella bevat voor meer dan tien procent vitamines en mineralen. Chlorofyl, het complete scala aan vitamine B, CFG behoren tot de belangrijke voedingsstoffen die chlorella bevat.  

Wat zijn de voordelen van chlorella?

Naast dat chlorella het lichaam helpt met ontgiften, heeft het nog meer eigenschappen die een positief effect hebben op de gezondheid. Veel mensen gebruiken die willen afvallen of die ouderdomsklachten tegen willen gaan gebruiken chlorella, omdat het zowel het lichaam ontgift als tekenen van ouderdom verminderd. Daarnaast zou chlorella het energieniveau op peil helpen houden, het immuunsysteem een boost geven, de darmflora ondersteunen en tal van aandoeningen tegengaan, waaronder aderverkalking en eczeem.  

Hoe krijgt u chlorella binnen?

Het lichaam maakt zelf geen chlorella aan, het wordt daarom een voedingssupplement genoemd. Chlorella is een absolute 'superfood' met de unieke capaciteit ons lichaam zowel te ontgiften als te voeden en van energie te voorzien. Chlorella wordt wordt verkocht in de vorm van tabletten en als poeder. Bij een goede kwaliteit chlorella zijn er, zelfs bij hogere dosering, in principe geen bijwerkingen te verwachten. U kunt chlorella kopen in de betere drogisterij of in online winkels.
Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.

Nederlands-SUPER

Moment...

Nederlands-SUPER   Bezig met laden...
  Bezig met laden...